P A R T N E R

 

AfscheidsCollectie is een prachtige website voor mooie producten en diensten, die allemaal iets te maken hebben met afscheid nemen, overlijden, rouw en troost. Wij presenteren deze AfscheidsCollectie op een toegankelijke en moderne manier  – voor iedereen. Soms met een knipoog en een vleugje humor, maar altijd met respect hopen wij iedereen te kunnen inspireren voor een persoonlijke uitvaart.

Jij hebt een product wat goed in onze collectie zou kunnen staan? Met jouw eigen foto´s, tekst en logo zullen wij een pagina aanmaken met een directe link naar jouw website. Geïnteresseerde bezoekers nemen dan rechtstreeks contact met jou op.Met onze verschillende collecties, KankerCollectie, AbschiedsKollektion en Afscheidscollectie staan wij inmiddels bekend als een modern, sympathiek en betrouwbaar platform. Waar vraag en aanbod op een toegankelijke manier bij elkaar komen. Wil je ook deel uitmaken van deze collecties of wil je meer informatie?

Wij horen het graag. Als partner van onze AfscheidsCollectie ondersteun je de KankerCollectie - want zonder je bijdraag, zal de website voor kankerpatiënten niet kunnen bestaan - en dat mag geroepen worden! Met deze stempel kan je uiten, dat je de CancerCollection steunt - waar je maar wilt, op je website, in je mails, social media acties of waar dan ook.


Contact: Marika Chromiec E-Mail:mailto:marika@afscheidscollectie.nl Tel.:  +31 (0)6 43 70 63 44